WAARMEE KUNNEN WE U HELPEN?

Als erkend hersteller van Eurogarant staat Schops BVBA in voor de herstellingen van personenwagens en lichte vrachtwagens van alle merken. Voor de lakwerken worden respectievelijk producten van Glasurit gebruikt.

ERVAREN HERSTELLERS

Al onze medewerkers zitten reeds geruime tijd in het vak en beschikken over de nodige expertise om u de beste service te bieden. Daarnaast volgen ze regelmatig bijscholingen over de nieuwste technieken in de carrosserie.

GETEST EN GOEDGEKEURD
AIRCO NAVULLEN
TAKELEN EN HERSTELLEN
SPOT REPAIR

Om een uitstekende kwaliteit na te streven ondergaat de wagen een grondige check-up van de uitgevoerde herstelling(en) vooraleer hij terug wordt afgeleverd aan de eigenaar. 

Hebt u het gevoel dat uw airco geen koude lucht meer blaast? Dan kan u bij ons uw airco laten bijvullen. Wij beschikken over de meest recente software en apparatuur om u snel en correct van dienst te kunnen zijn.

Heeft u plaatselijk lakschade aan uw wagen opgelopen en is het onnodig om een volledig onderdeel te herstellen, dan hebben wij de oplossing. Met spot repair kunnen kleine oppervlakken worden aangepakt, zonder in te boeten op kwaliteit. Daarnaast is dit een stuk goedkoper en kost het minder tijd.

Door de combinatie van takelen en carrosserie worden onnodige kosten voor het overbrengen van uw wagen naar een herstelgarage vermeden en kan uw wagen perfect bij ons ter plaatse hersteld worden.

HERSTELLEN VAN GLASBREUK

Heeft u een sterretje in uw voorruit of is uw glas volledig aan vervanging toe? Dan bieden wij u de mogelijkheid om dit bij ons te laten herstellen door gespecialiseerde techniekers.

ADRES
MEER DAN 25 JAAR ERVARING
ONZE DIENSTEN

- Carrosserie herstellingen van alle merken

- Lakwerken

- 24/24u dépannagedienst

  (lokaal & autosnelweg)

- Steeds een vervangwagen beschikbaar

  • Facebook Social Icon

© 2017 - Schops BVBA

OPROEPNUMMER

Tel: 011 57 18 27

E-MAIL
OPENINGSUREN

Maandag tot donderdag: 8u - 12u & 13u - 19u

Vrijdag: 8u - 12u & 13u - 18u

Zaterdag: 9u - 13u

Kapelstraat 138

3550 Heusden-Zolder

Volg ons op