top of page

WAARMEE KUNNEN WE U HELPEN?

Als erkend hersteller van Eurogarant staat Schops BVBA in voor de herstellingen van personenwagens en lichte vrachtwagens van alle merken. Voor de lakwerken worden respectievelijk producten van Glasurit gebruikt.

ERVAREN HERSTELLERS

Al onze medewerkers zitten reeds geruime tijd in het vak en beschikken over de nodige expertise om u de beste service te bieden. Daarnaast volgen ze regelmatig bijscholingen over de nieuwste technieken in de carrosserie.

TAKELEN EN HERSTELLEN

Door de combinatie van takelen en carrosserie worden onnodige kosten voor het overbrengen van uw wagen naar een herstelgarage vermeden en kan uw wagen perfect bij ons ter plaatse hersteld worden.

GETEST EN GOEDGEKEURD

Om een uitstekende kwaliteit na te streven ondergaat de wagen een grondige check-up van de uitgevoerde herstelling(en) vooraleer hij terug wordt afgeleverd aan de eigenaar. 

SPOT REPAIR

Heeft u plaatselijk lakschade aan uw wagen opgelopen en is het onnodig om een volledig onderdeel te herstellen, dan hebben wij de oplossing. Met spot repair kunnen kleine oppervlakken worden aangepakt, zonder in te boeten op kwaliteit. Daarnaast is dit een stuk goedkoper en kost het minder tijd.

AIRCO NAVULLEN

Hebt u het gevoel dat uw airco geen koude lucht meer blaast? Dan kan u bij ons uw airco laten bijvullen. Wij beschikken over de meest recente software en apparatuur om u snel en correct van dienst te kunnen zijn.

HERSTELLEN VAN GLASBREUK

Heeft u een sterretje in uw voorruit of is uw glas volledig aan vervanging toe? Dan bieden wij u de mogelijkheid om dit bij ons te laten herstellen door gespecialiseerde techniekers.

bottom of page